+40 742646243 office@sianimage.ro

Copertine cu prelate pot fi găsite și pe site-urile prelata.ro și închidereterase.ro, și există multe tipuri, pentru toate tipurile de afacere și pentru gospodarii care vor o curte originală, estetică și plăcută pentru vizitatori. Clientul poate comanda exact ceea ce îi convine cel mai bine, în funcție de dorințele clienților. Aspectul unei curți de mare tonaj depunde, în primul rând, de culoarea aleasă și copertine cu prelate realizate impecabil.  

Sistemele tradiționale de închideri terase (prelate transparente, copertine retractabile, copertine cu prelate) sunt elemente care sporesc confortul personal. Acestea contribuie la îmbunătățirea condițiilor de exploatare a spațiului prin protecția oferită împotriva intemperiilor. Însă acestea sunt detalii care îmbunătățesc aspectul estetic al locuinței; cu copertine cu prelate.

Sunt sisteme de închideri terase foarte populare, pentru că montate pentru protejarea terasei din grădina sau pentru a spori confortul din balcon. Accesoriile folosite pentru închideri terase sunt foarte variate ca materiale, structură și aspect. Însă, funcția principală a acestora este de a oferi protecție.

Tipuri de sisteme de închidere terase cu copertine cu prelate – avantaje

Acestea sunt spații destinate relaxării, astfel producătorii au lansat pe piață o gamă foarte variată de sisteme de închidere terase și copertine cu prelate. Pot fi adaptate pentru închidere terase din balcoane, din grădini sau din fața casei. Se fac soluții permanente și soluții de moment. Sistemele de închideri terase cu geamuri mobile sunt recomandate celor ce doresc să se bucure de spațiul din terasă în orice moment. Elementele care ajută la buna compartinementare a spațiului de relaxare sunt elementele enumerate mai sus. Pentru sporirea confortului, se realizează dispozitive de închidere terase și copertine cu prelate.

Soluții universale

Sistemele de închidere terase, prelate transparente și copertine cu prelate sunt proiectate și construite pentru a nu crea efectul de seră. În așa mod, cei care aleg aceste produse și servicii se pot bucura din plin de liniștea mult visată în orice anotimp. Modul de realizare și îmbinare permite aerului să circule, însă și gradul de izolare este optim.

Unul din avantajele majore al sistemelor de închidere terase și copertine cu prelate transparente este versalitatea ridicată. Sunt folosite în varii situații, datorită ușurinței de montare și a caracteristicilor deosebite.

Copertine cu prelate – tipuri, materiale

Copertinele sunt accesorii de umbrire foarte flexibile, deci reprezintă soluții pentru numeroase situații și aceste sisteme se clasifică în mai multe categorii. De altfel avem de genul:

Copertine pentru exterior: terasă, ușă, curte, piscină, magazine și spații comerciale. După modelul de acționare: retractabile acționate manual și copertine retractabile actionate electric. În funcție de mecanizare sunt disponibile orizontale, cu braț și parasolar.