+40 742646243 office@sianimage.ro

Copertine impermeabile sunt create pentru a oferi maximul de confort termic şi vizual. Au o rezistenţă împotriva prafului, sărurilor şi a razelor ultraviolete. Acestea nu îşi pierd din culoare odată cu trecerea timpului. Aceste materiale sunt bune pentru că nu dezvoltă microorganisme cum ar fi bacterii sau mucegai, plus au resistenţă la agenţii chimici din atmosferă.

Pentru o comandă urgentă poţi scrie pe site-urile prelate.ro, prelata.ro, închidereterase.ro – pentru că aici poţi găsi cele mai multe detalii şi poţi scrie de acolo direct specialiştilor care au o experienţă şi o vechime pe piaţa din România. Specialiştii vă pot oferi consultanţă în alegerea copertine impermeabile, prelate transparente şi vă pot sfătui atât despre tipul de copertină cât şi despre de montare. Tot de pe site-urile acestor agenţii enumerate mai sus veţi putea solicita servicii de montare ale copertine impermeabile, copertine retractabile, prelate transparente etc.

Copertine impermeabile sunt realizate din materiale calitative care sunt rezistente la vânt puternic, dar şi la temperaturi extrem de mici şi celor ridicate. Acestea sunt rezistente în faţa crivăţului puternic, zăpezilor şi a ploilor torenţiale. Cele mai multe sisteme de închideri terase sunt întărite în zona de prindere pentru a spori protecţia antivânt. Pot fi acţionate manual, pe manivelă sau electric, printr-o simplă apăsare de buton.

Metodele de prindere depinde de dimensiune, timpul de montare a unei prelate variază. De la 40 de minute – sistemu de prindere cu capse şi bride – la 60 de minute pentru cele acţionate prin motor şi telecomandă.

Costuri mai mici de energie în perioada estivală  

În perioada estivală, atunci când temperaturile sunt înalte, oamenii caută răcoare la umbră, la un pahar cu bere; iarna însă, caută un ceai, feriţi de vânt şi de zăpadă. Copertine impermeabile furnizează umbră, contribuind la diminuarea temperaturilor şi oferă protecţie împotriva vântului şi a ploilor torenţiale. Cu ajutorul copertinelor pot fi scăzute costurile de energie pentru întreaga locuinţă. Prin umbra pe care o produc, nu permit pereţilor să se încălzească în mod excesiv. Din acest motiv condiţionerul nu mai este folosit la capacitate maximă. Consumând mai puţină energie electrică şi factura este mai mică.

Copertine impermeabile conferă mai multă intimitate locului. Folosirea acesteia permite realiyarea unei atmosfere calde, de familie, care genereată de mulţumire şi confort. Activităţile pe care le faceţi zilnic pot fi ferite de ochii indiscreţi ai celor din jur, prin alegerea tipului şi culorii copertinei. Sistemele de umbrire confectionate din materiale textile placute, ofera un plus din punct de vedere estetic locuintei. Acestea pot fi transformate in elemente decorative impresionante care completeaza si infrumuseteaza zona in care sunt montate.

Copertine impermeabile – beneficii

Sistemele de copertine impermeabile nu vin doar cu avantajele menţionate mai sus. Trebuie de menţionat neapărat că aceste sisteme de închidere terase şi umbrire oferă protecţie şi pieselor de mobilier. Aecstea nu ajung să mai fie afectate de radiaţiile solare, şi astfel corpurile îşi păstrează aspectul impecabil mai mult timp. Aşa că scaunele, mesele şi băncuţele de relaxare din terasă pot fi folosite în condiţii optime mai multe sezoane, iar clienţii vor avea parte de cea mai plăcută atmosferă în localul dumneavoastră, sau în ograda dumneavoastră dacă alegeţi să le montaţi în acasă.