+40 742646243 office@sianimage.ro

Închideri terase sunt siteme care sporesc confortul și personalitatea locuinței. Prelate transparente și copertine retractabile sunt elemente aduc un aer estetitc edificiilor. Acestea contribuie cu protecție împotriva intemperiilor, la îmbunătățirea condițiilor de exploatare a spațiului. Sistemele de închideri terase sunt foarte populare, întrucât sunt montate pentru protejarea terasei din grădina sau pentru a spori confortul din balcon. Copertine retractabile trebuie alese cu atenție pentru a beneficia de toate proprietățile protectoare. Materialele, metodele de prindere, culorile sunt câteva detalii ce trebuie analizate pentru a achiziționaprelate transparente și copertine retractabile perfecte.

Structura și aspectul sunt accesoriile folosite pentru închideri terase sunt foarte variate ca materiale. Protecția – este funcția principală a acestora. Spațiul închis cu astfel de sisteme poate fi folosit în orice anotimp.

Copertinele retractabile sunt potrivite pentru vară. Acestea ne protejează de temperaturile tropicale. Cu aceleași elemente sunteți apărați de vântul și ploile reci din toamnă. Însă pentru iarnă, împotriva gerului și a zăpezii excesiv sunt recomandate sistemele de protecție cu prelate transparente.

Pentru a avea confortul maxim acestea sunt realizate din sticlă, plastic, pânză tratată, sisteme pentru închideri. Cu așa tempou oferi posibilitatea de a utiliza spațiul terasei în cele mai bune condiții în orice anotimp.

Sistemele de închideri terase au prețuri reduse la achiziționare. Modalitatea de montare este un avantaj important care trebuie neapărat de accentuat. Indiferent de sistemul propus, montarea este o sarcină ușor de realizat. Chiar și persoanele care au mai puțină experiență în montare se descurcă ușor cu această sarcină. În cel mai bun caz, copertine retractabile și prelate transparente vor putea fi montate și demontate cu ușurință.

Brațul articulat al copertine retractabile

Astfel de sisteme de închidere terase sunt recomandate pentru a vă proteja de razele soarelui dogorâtor. Pentru un ambient intim plăcut, odată cu lăsarea serii, acestea pot fi trase. Acestea sunt prevăzute cu structură durabilă și pot fi folosite cu succes mai mulți ani la rând. Fibra textilă din care este confecționată copertina efectivă este densă și tratată deci împiedică pătrunderea radiațiilor UV. În plus, nu suferă modificări de structură și culoare din pricina acțiunii soarelui, a ploii și a vântului.

Braț fix pentru copertine retractabile

Avantajul acestora este că pot fi acționate manual sau eletric. Astfel de copertine retractabile sunt recomandate pentru zone mai puțin ample, ferestre, balcoane, care permit reglarea unghiului pânzei în funcție de lumina naturală. La fel ca copertine retractabile cu braț articulat, și acestea sunt prevăzute vu pânză tratată special care oferă protecție ridicată împotriva radiațiilor solare. Astfel de copertine sunt ușor de montat și prețul lor este redus. Ai confort maxim la un preț mic.

Avantajele copertine retractabile Aceste copertine sunt, din punct de vedere al esteticului, perfecte. Mai mult, copertine retractabile sunt comode în perioada când temperaturile tropicale și razele soarelui sunt la intensitate maximă. Pentru ca actioneaza asemeni unor paravane impotriva vantului, aceste copertine retractabile pot fi considerate si elemente anti-alergenice. Sezonul cald este prielnic pentru răspândirea polenului și prafului, care sunt alergetice pentru mai multe persoane, și în acest sens, de protecție, copertine retractabile sunt impecabile, ireproșabile.