+40 742646243 office@sianimage.ro

Prelate transparente din PVC pot fi tăiate diferit p dimensiunea lățimii care trebuie închisă. Prelate bărci, prelate transparente din material plastic este rezistent la apă. În așa fel te protejezi de situațiile neprevăzute. Acestea pot fi realizate din folie PVC transparentă incoloră sau din material PVC colorat. Atunci când alegi astfel de produse, trebuie să știi ce funcție principală va îndeplini prelate bărci; pentru care secțiune. Culoarea poate fi aleasă dintre multele opțiuni, și care se potrivește perfect exteriorului. Pentru depozitarea bărcilor pe timp de iarnă se recomandă prelate bărci colore, iar pentru vară, când ieși pe apă, se recomandă prelate transparente din material PVC, pentru că sunt rezistente, comode și estetice. Aceste vor proteja, în mod fiabil de ploaie, praf și vânt, iar în condiții de vreme bună cu soare.

Prelate bărci, prelate transparente cu bază din material textil opac din PVC nu se tem de expunerea la încghețare și glazurare. Prelate bărci protejeaăz bărcile în timpul iernii de frig și de efectele temperaturilor scăzute. Mai mult decât atât, cel mai probabil, astfel de inserții vor putea asigura intensitatea corespunzătoare. Pentru prelate transparente verticale, cea mai bună variantă sunt materialele special perforat. Este capabil să absoarbă căldura și oferă protecție împotriva precipitațiilor și a vântului puternic. În același timp, micro-gărurile lasă lumina soarelui și aerul să pătrundă, astfel încât, în interior va fi întotdeauna un aer proaspăt.

Prelate bărci – soluții pentru afaceri și odihnă

Pentru un confort maxim și cu o facilitate la montare, prelate bărci trebuie să fie potrivită pentru multe tipuri de mărimi de bărci, fiind ușor de folosit la acostarea sau depozitarea bărcilor. Prelate transparente se recomandă, pe lângă celelalte modele și din polistier durabil, acoperit cu pigmenți, care se caracterizează prin rezistență la mucegai și impermeabilitate. Datorită cusăturilor duble și sforii elastice ranforsate, această prelată extrem de rezistentă, este, totodată, și ușor de montat pe barcă. Astfel încât orice preferință a clientului poate fi realizată de prelate.ro în orice colț al României.

Prelate bărci sunt necesare pentru protecția bărcii de soare, ploaie, vânt și praf. Acestea sunt fabricate din PVC cu PA și sunt acoperite cu materiale speciale pentru hidroizolare mai mare și protecție solară. Acestea sun prevăzute cu benzi de înaltă rezistență pentru i bună ajustare pentru barca ta. Pentru o duritate mare, cusătura trebuie să fie executată impecabil, ceea ce se pune printre primele priorități. Se potrivesc, astfel, în mod ideal, la bărci din fibra de sticlă, la bărci gonflabile cu sau fără consolă. Pentru și mai mult confort, prelate bărci pot fi dotate cu plase de țânțari, cu laterale din PVC transparent pentru o rază mare de vedere și cu fermoare și capse . Prelate pentru bărci de pescuit sunt des întâlnite și acestea au nevoie de o dotare cu prelate transparente la un preț redus. În acest sens se recomandă huse de staționare și transport cu chinga de strângere – este bună pentru staționări atât pe apă cât și pe uscat. Și husele de staționare cu transport cu chingă acoperă până la nivelul de sub bordajul ambarcațiunii, ching împreună cu cei doi cricheti de strângere permite husei o strângere și o întindere perfectă pe chila ambarcațiunii.