+40 742646243 office@sianimage.ro

De pe site-ul prelate.ro pot fi comandate prelate transparente, prelate camioane și prelate TIR, care se dau în producție chiar în localitatea ta. Fiecare produs poate fi comandat în funcție de dorințele clienților. Prelate transparente pot fi utilizate în proiectarea verandelor și teraselor și în orice zonă exterioară. Pentru închideri terase în orice județ din țară, contactați prelate.ro și alegenți de pe hartă județul unde aveți nevoie de prelate transparente, prelate TIR, prelate camioane și, totodată, puteți solicita și serviciile de instalare ale prelate transparente. Pentru mai multe detalii în privința închideri terase și prelate puteți să accesați și site-ul închidereterase.ro.

Prelate transparente sunt perfecte pentru închideri terase. Acestea oferă un aspect plăcut și unic; prelate transparente pot fi folosite atât la închideri terase, balcoane cât și foișoare. Principalele produse din prelate prelate transparente sunt:

  • rulouri tranparente antivânt pentru terase și balcoane,
  • folii transparente pentru terase,
  • prelate transparente cu capse și bride,
  • copertine transparente verticale pentru foișoare,
  • prelate închideri terase transparente ce izolează de vânt, ploaie și zăpadă.

În general există trei tipuri de materiale pentru fabricarea prelatelor transparente din PVC. Una dintre ele, este clorura de polivnil (PVC) cu o grosime de 500 de microni, alta cu o grosime de 700 de microni, precum și poliuretan (TPU) cu o grosime de 400 microni.

Întâi de toate voi vorbi despre PVC transparent de 700 microni, pentru că acestea sunt cele mai potrivite pentru prelate și ferestre pentru cafenele de vară și restaurante. Acestea rezistă în timpul lucrărilor de instalare și dezinstalare. Un plus în constituie faptul că acestea îți mențin elasticitatea chiar și la minus 24 de grade C, pentru că materialul este durabil și rezistent.

PVC transparent 500 microni – cel mai comun material pentru fabricarea de prelate transparente. Calitățile sale sunt suficiente pentru utilizarea standard în formă de perdele transparente sau ferestre pentru a proteja terasele și verandele de infuențele de mediu: zăpadă, vânt puternic, căderea frunzelor de toamnă cât și protejarea de insecte.

Un material relativ inovator pentru prelate transparente îl constituie film transparent de poliuretan 0,5 mm (500 de microni). Materiale similare, mai subțiri din poliuretan (10-100 de microni) sunt utilizate în domeniul transportului auto, deoarece stratul protector al suprafețelor rezistă la efecte mecanice dure, protejând mașina de zgârâieturi, unflături și expunerea la raze ultraviolete, ceea ce duce la o durată de viață mai lungă a mașinii.

Confortul clienților este una din cele mai mari responsabilități a cafenelei, restaurantului etc. iar închideri terase cu prelate transparente calitative din PVC este imperios, intrucât acestea apără de vânt puternic, zăpadă, cădere de frunze etc. Prelate transparente, la rândul lor, oferă confortul a nu fi deranjați de insecte și păsări. Prelate pentru închideri terase sunt suficiente pentru a crea în mod ideal un design pentru terase. Gusturile nu se discută, iar specialiștii cu experiență știu să-și asculte clienții și după gustul clienților se creează propriul stil combinând fitinguri, fermoare și velcro, care permit realizarea designului teraselor, chioșcurilir și verandelor, în propriul tău stil.